Bureau

Portofolio

EL mundo

Wij hebben in de eerste periode van het bureau de opdracht voor Dj El mundo gekregen, El mundo is een dj met meer dan 15 jaar werkervaring in zijn vakgebied en wilden een website waar hij zijn meest recente werk op zou kunnen laten zien en iets over zich zelf kon vertellen. De opdracht werd door ons opgepakt nadat het design al goedgekeurd was door een ander bureau groep. We konden dus gelijk beginnen met coderen met behulp van HTML & CSS maar we hadden een probleem omdat coderen moeilijk gaat met ze tweeën. Daarop moesten we iets verzinnen omdat wij graag beide wouden coderen en uiteindelijk is een iemand boven aan de website begonnen met coderen en een iemand onderaan. Met deze manier werkte we naar elkaar toe en kregen wij de website veel sneller af dan gepland.

Jean-Clair de Ruwe

Jean-Clair wilde zijn SEO verbeteren van zijn huidige website zodat hij sneller werd gevonden onder de drummers en geïnteresseerde. Totdat we erachter kwamen dat de huidige website en fotografie ook een opfrisbeurt nodig hadden. Zo hebben we nieuwe fotografie geschoten zoals portretfoto’s en studiofoto’s die bruikbaar zijn voor de nieuwe website en hebben we een nieuwe website ontwerpen en gebouwd in wordpress. Dit alles naar de wensen van Jean-Clair.

Plus

Voor de plus is ons gevraagd om verschillende beelden te maken voor schermen die in een nieuwe winkel Plus in Almere Duin komen te hangen

Grafisch lyceum utrecht

Begin april begon ik met 1 scherm bij de entree van de KWL, dit was een zeer simpele versie die veel gebruikmaakte van bestaande websites. Ik merkte dat ik steeds meer functies toevoegde en de code werd steeds drukker. Toen ik GLUid v2 openbaar maakte bleek dit slechts een tussenversie. Ik heb mezelf PHP en database aangeleerd en ben vol motivatie begonnen aan GLUid v3, een stuk software wat zou uitgroeien tot Ostentus 3.1. Tegenwoordig hebben we live data van de NS, nieuwsberichten van de NOS, het weerbericht van het KNMI en zelfs het studenten intranet is vertegenwoordigd in de modules van Ostentus.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.